A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

8 травня Україна вшановує День пам’яті та примирення.

Дата: 08.05.2021 12:40
Кількість переглядів: 495

 У цей день важливо висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни.

Вже не перший рік відзначення відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!», наголошуючи, що потрібно зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

З цієї нагоди, 8 травня 2021 року, голова районної ради Артур Загривий, голова Ярунської територіальної громади Сергій Романюк, заступник голови Ярунської територіальної громади Юлія Рай, депутат районної ради, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської територіальної громади Зінаїда Ляхович та директор Ярунської ЗОШ Марія Горблюк поклали квіти до підніжжя пам'ятного знаку загиблим воїнам Другої світової війни і меморіальної дошки односельчанину, загиблому воїну АТО - Володимиру Бойку.

Усі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав свої життя, чия юність та молодість були перервані та покладені на вівтар перемоги. Ми пам'ятаємо жахи військового лихоліття з розповідей наших дідів, а сьогодні особливо цінуємо та розуміємо ціну мирного життя.
 
Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував Україну та хто в наш час захищає територіальну цілісність кордонів Батьківщини на її східних рубежах.

Пам’ятаємо. Перемагаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь