A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

НА НОВОГРАД-ВОЛИНЩИНІ ЗНАЧНО ЗБІЛЬШИЛАСЬ КІЛЬКІСТЬ ДТП ІЗ ПОТЕРПІЛИМИ

Дата: 08.11.2022 10:26
Кількість переглядів: 165

На тлі повномасштабного вторгнення росії та вимкнення вуличного освітлення, значно погіршилась ситуація на дорогах.

«Вимкнення вуличного освітлення – це вимушені кроки, ми маємо бути згуртовані та діяти в інтересах держави. Наразі нам потрібно зменшити споживання електроенергії, для цього ми робимо все можливе. Шановні мешканці Новоград-Волинського району, прошу вас бути максимально обережними, будь ласка, переходьте дорогу тільки по пішохідних переходах, переконайтесь, що це безпечно. Звертаюсь також до водіїв – не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції, особливо на спусках та підйомах. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості вмикайте ближнє світло фар. Перед  тим як сісти за кермо, перевірте технічний стан автомобіля», – звернувся начальник районної військової адміністрації Іван Туровський.

За даними Новоград-Волинського районного відділу поліції упродовж жовтня та листопада на дорогах Звягельщини сталося 25 дорожньо-транспортних пригод, 5 із них – з потерпілими (4 із них сталося у темну пору доби). У результаті постраждало 5 пішоходів та велосипедистів, а також 4 осіб загинули. У порівнянні з минулим роком за цей же період на дорогах міста і району сталося 12 автопригод, 1 - із потерпілими.

«Шановні громадяни, аби не стати жертвою ДТП, у темну пору доби одягайте світлий або яскравий одяг, використовуйте світловідбивні елементи (прикріпіть їх на одяг; взуття, сумки тощо); встановіть ліхтарик на велосипед та гужовий транспорт, аби вас вчасно могли побачити водії; переходьте дорогу лише у встановлених для цього місцях; не відволікайтеся на телефон  під час руху по узбіччю та через проїзну частину, будьте максимально уважними та обачними на дорозі. Якщо не маєте можливості використовувати світловідбивні елементи, скористайтесь ліхтариком. Ставтесь до своєї безпеки з відповідальністю!», – наголосив  начальник поліції Андрій Гнатенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь