A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Вистояли – переможемо!

Дата: 24.02.2023 08:03
Кількість переглядів: 235

Рік незламності – разом до Перемоги!

                                               

                                        Шановні мешканці та гості громади!

          Сьогодні, 24 лютого, виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

              Своєю збройною агресією росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі.

             Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. На тимчасово окупованих українських територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму – групові розстріли, депортації, знущання з цивільного населення, умисне плюндрування та розкрадання приватної власності. Різанина в Бучі, Ізюмі, масове знищення людей у Маріуполі стали наочним проявом геноцидної політики москви. Звірства, воєнні злочини, зґвалтування, вчинені російськими загарбниками в Україні, шокували світ. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак були націлені на цивільні об’єкти. Руйнуючи нашу енергетику, російські терористи прагнуть спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та суспільний хаос, знищити економіку та позбавити села, селища та міста  життя.

        За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

          Ми вдячні союзникам за потужну військову, політичну, економічну, фінансову та гуманітарну підтримку. Втім, для остаточної перемоги Україна потребує ще консолідованішої допомоги, передусім – у військовій сфері.

          Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Від 2014 року російський агресор тимчасово анексував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

          Ця війна внесла свої корективи у життя кожного з нас. Переживаємо складний, тривожний час…….У який мусимо бути сильними, згуртованими, єдиними, разом підтримувати та допомагати нашим Збройним Силам. Кожен повинен працювати на своєму фронті!

              Багато наших земляків воює на полі бою, дякую кожному за ваш героїзм, відвагу, патріотизм.

             На жаль, у війні загинуло сім військовослужбовців із нашої громади. Співчуваю батькам, дружинам, дітям та родинам загиблих. Прийміть слова подяки за те, що виховали таких патріотів України і нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей важкий біль втрати близької людини. Ми завжди пам'ятатимемо наших воїнів, які за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність рідної землі віддали найдорожче - своє життя. Пам’ятаймо і шануймо Героїв!         

           Уся громада згуртувалася та допомагає військовим, їхнім сім’ям, переселенцям із областей, де ведуться бойові дії.

            Щира подяка усім, хто займається волонтерською діяльністю та допомагає фронту.

   Наша громада стала прихистком для багатьох внутрішньо переміщених осіб. 

        Висловлюємо величезну подяку благодійникам, нашим землякам, колегам та друзям із-за кордону за надання гуманітарної допомоги, за жертовність, розуміння.

               Пам’ятаймо – Україна у нас одна! Борімося за неї всіма силами! Довіряймо українській армії, допомагаймо їй, молімось за неї!

              Твердо віримо, що ми переможемо. Без сумніву!

               З нами Бог! Слава Україні! Героям Слава!

              Ми вистояли – ми переможемо!   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь