A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новоград-Волинський районний центр соціальних служб шукає родини, які готові взяти дітей на виховання на період від трьох до шести місяців.

Дата: 20.05.2021 08:33
Кількість переглядів: 1128

 «Сімейний патронат – це «швидка сімейна допомога» дитині та її сім’ї. Вона передбачає  тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в родині патронатного вихователя. Якщо дитина не може повернутися у свою біологічну родину, то патронатна сім’я для неї може стати новою люблячою родиною». 

     Патронатними вихователями можуть бути громадяни України, які перебувають у зареєстрованому шлюбі та мають досвід виховання дітей у сім'ї (окрім осіб зазначених у статті 212 Сімейного кодексу України). Вони отримуватимуть щомісячну соціальну виплату (заробітну плату), в розмірі п'яти прожиткових мінімумів (на сьогоднішній день це понад 10900 грн) та по два з половиною прожиткових мінімуму на кожну влаштовану дитину (понад 5000 грн на кожну дитину). 

    Районний центр соціальних служб запрошує усіх бажаючих  до співпраці. Детальну інформацію можна дізнатися за адресую м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка,16 каб.80 (Будинок рад) та телефоном: (04141) 2-04-02, 0978742733Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь