A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Сьогодні ми говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні, всім захисникам української державності, всім воїнам, що приймають участь у військових діях на Сході нашої країни.

Дата: 21.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 1221

Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим військовим, які в ході ООС звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Вітаємо вас з Днем Гідності і Свободи, бажаємо здоров’я, наснаги, добробуту та родинної злагоди, мирного неба і нехай не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь