Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Чат-бот для вагітних “Буду мамою”

Дата: 14.03.2024 15:03
Кількість переглядів: 84

В рамках співпраці платформи «Охорона здоров’я» ВАОТГ та ГС «Ліки контроль» представляємо органам місцевого самоврядування спеціальний чат-бот “Буду мамою” для вагітних, який доступний:

Viber  (https://chats.viber.com/iwillbemother_bot)

Telegram (https://t.me/IWillBeMother_bot)

Чат-бот надає інформацію про безоплатні медичні послуги під час ведення вагітності і пологів, які доступні за програмою медичних гарантій.

Звертаємось до громад із закликом щодо розміщення інформаційних матеріалів про чат-бот у комунальних медичних закладах, адміністраціях, громадських просторах  задля того, щоб майбутні мами були більш обізнаними про доступні медичні послуги.

Ми впевнені, що це допоможе налагодженню ефективної комунікації між медичними фахівцями і пацієнтками. Ви можете отримати набори наліпок для вагітних (“стікерпаки”), які можна розповсюджувати серед пацієнток медзакладів, і постери формату А1 для розміщення у комунальних медичних закладах, адміністраціях, громадських просторах.

► Для отримання матеріалів у строк до 11 березня, будь ласка, заповніть контактну форму, в якій вкажіть дані для відправлення матеріалів Новою поштою (за рахунок проєкту).

 

Спеціальний чат-бот “Буду мамою” для вагітних розроблений громадською організацією “Ліки Контроль” і благодійним фондом “280 днів. Його створено за підтримки USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS», що реалізується Фондом Євразія, та за сприяння Міністерства цифрової трансформації України й підтримки Фонду Східна Європа. Інформаційні партнери проєкту – НСЗУ  і МОЗ України.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь