Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Подолання цифрової освітньої нерівності

Дата: 18.09.2023 11:13
Кількість переглядів: 36

16 - 18 вересня , голови громад Житомирщини , Харківщини та гостинні господарі з Закарпаття - взяли участь  у візиті , в сонячний - Закарпатський край - в рамках реалізації проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» - ГО Центр освітніх реформ - «Наші діти».

 Від Звягельського району , участь взяли : голови Ярунської ТГ - Сергій Романюк, голова Дубрівської громади - Павло Яківчук , голова Барашівської громади - Олександр Зінченко , голова Брониківської територіальної громади - Надія Залевська , зі своїми керівниками відділів освіти. Це квінтессенція досвіду сприйняття цифрових технологій, що стали частиною освітянського життя.

Проте, як і раніше, пріоритетом розвитку в світі залишається - дитина , її потенціал. Тому вкрай важливою є освіта, як основний крок до розвитку.

Нові ідеї, сучасний світовий досвід, актуальні тренди та технології майбутнього, пошук шляхів співпраці нових партнерських відносин для розвитку галузі освіти - цьому був присвячений форум , який завершився - волейбольним турніром, на підтримку ЗСУ . Участь в півфінальному етапі взяли три області: Закарпатська , Житомирська та Харківська . Переможцем об'єднавчого турніру , стала команда Закарпаття , Житомирська область - 2-ге місце , почесне - 3-є місце , у дружньої нам команди - Харківщини !!!

Україна має можливість стати пліч о пліч з найрозвинутішими країнами світу. Потрібно скористатися шансом, який надає сучасний високотехнологічний світ, навчитися аналізувати минуле і сьогодення та правильно окреслювати перспективу розвитку майбутнього , а для того потрібно вкласти максимум в галузь освіти.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь