Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

НОВІ СПОРТИВНІ ЗВЕРШЕННЯ: ВІДБУЛИСЯ ЧЕРГОВІ ЗОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ РАЙОННОГО ЕТАПУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 18.04.2024 11:37
Кількість переглядів: 100

Триває проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Девіз спортивної події – «Разом переможемо».

Сьогодні в нашому районі відбулись зональні змагання з двох видів спорту. Юнаки зі шкіл району грали у футзал та баскетбол.

У місті Баранівка та селищі Ємільчине змагалися команди з футзалу: Баранівського ліцею № 1; Довбиського, Піщівського, Ярунського та Барашівського ліцеїв; Суслівського ліцею Стриївської громади; Слободороманівського ліцею Брониківської громади; Городницького опорного ліцею; ліцею №2 Ємільчинської селищної ради; Таращанської гімназії Чижівської громади та гімназії № 10 Звягельської міської ради.

За результатами змагань до фіналу переходять команди Звягельської, Ємільчинської, Баранівської та Довбиської  громад.

У місті Звягель та селищі Першотравенськ Баранівської громади грали у баскетбол команди: ліцею № 11 Звягельської міської ради; Рихальського ліцею Чижівської громади; Великогорбашівської гімназії Ярунської громади; Баранівського ліцею № 1; Дубрівського ліцею №1; ліцею №2 Ємільчинської селищної ради; Барашівського та Піщівського ліцеїв.

У фіналі зустрінуться команди Звягельської, Баранівської, Барашівської та Піщівської громад.

Ігри пройшли на високому рівні, учні показали професіоналізм та витривалість. Такі результати досягнуті завдяки постійним тренуванням і бажанню відстоювати честь своєї громади на районних, обласних, а пізніше й на всеукраїнських змаганнях. Молоде покоління достойно проявляє себе у спорті, тож можемо ним пишатися.

Бажаємо успіхів і нових перемог нашим юним талановитим спортсменам!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомир #житомирщина

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь