Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Веселі ігри, конкурси, батути, гірки, солодка вата та морозиво: як в Орепівській ЗОШ відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:48
Кількість переглядів: 1049

Діти завжди були і залишаються нашим найдорожчим скарбом. Щороку, у перший день літа, відзначається прекрасне свято радості та дитячого сміху – Міжнародний день захисту дітей.

1 червня на «свято дитинства» в Орепівську ЗОШ Ярунської територіальної громади завітали голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко, Ярунський сільський голова Сергій Романюк  та депутат районної ради, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, культури і туризму Ярунської сільської ради Зінаїда Ляхович, які побажали діткам та їх рідним миру, міцного здоров’я, щастя, добробуту, здійснення усіх найзаповітніших мрій.

Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори створили усі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини. Тут були різноманітні конкурси, вікторини, ігри, а також веселі розваги: танці, пісні, батути, гірки, солодка вата та попкорн. Під час конкурсів діти могли виграти маленькі подарунки.

Із гордістю присутнім було продемонстровано «Рушник миру». Відповідну акцію було розпочато за ініціативи Орепівської ЗОШ з метою спільними зусиллями дітей із різних сіл вишити рушник як символ єдності народу, втілити у ньому свою любов до України та свої прагнення до миру. Саме орепівські діти зробили перший крок – вишили на цьому рушнику перші візерунки. І символічно, що у Міжнародний день захисту дітей, рушничок повернувся у рідне село.

Дитячі розваги були направлені на те, щоб малеча максимально була задіяна у святкових заходах, відчула турботу дорослих про них, отримала гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.

По закінченню свята на учасників чекав приємний сюрприз – безкоштовне морозиво.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь