A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

08 - 09 червня на базі Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся двох- денний семінар-практикум з туризму серед школярів та педагогічних працівників.

Дата: 09.06.2021 17:41
Кількість переглядів: 564

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Участь в заході взяли не лише учні , а й педагоги ЗНЗ Ярунської сільської ради. На семінар-практикум були запрошені

сільський голова Сергій РОМАНЮК, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.

За програмою, першого дня, діти пройшли теоретичну підготовку: вчилися в’язати вузли, навчалися як визначити висоту дерева, ширину річки, як правильно, скориставшись компасом, визначати відстань.

В другій половині дня відбулися практичні заняття, в ході яких проведено змагання на дистанції «смуга перешкод», навісну переправу, паралелі альпіністської системи, вправи купина, болота.

Крім того, відбулися конкурси туристичної кухні, художньої самодіяльності, змагання з тайського боксу. Очільники району скуштували приготовлені туристичні страви.

Діти з задоволенням слухали випускника Орепівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександра Суворова, який показав дітям за допомогою слайдів, на яких вершинах гір Кавказу побував.

Море позитивних емоцій отримали педагоги Ярунської громади

другого дня семінару-практикуму, які прийняли участь у тімбілдінгу, (тімбілдінг — це ряд заходів, орієнтованих на згуртування колективу, створення з нього сильної команди, яка досягатиме цілей і виконуватиме завдання не просто швидко, а й ефективно та якісно). А провів його Сергій Дорошкевич. Згуртувавшись в команди, педагоги виконували завдання різної складності. Виконати ці завдання можливо тільки колективно.

За активну участь у змаганнях та конкурсах учні кожної школи Ярунської громади отримали грамоти та подяки, а ще в подарунок від сільського голови та відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту культури і туризму Ярунської громади кожна команда отримала туристичну палатку і м'яч волейбольний.

Щиро дякую Дорошкевичам, Петру та його сину Сергію, які люблять своє мальовниче село ОРЕПИ, Гнапу Юрію - педагогу Пищівської громади, помічникам - суддям, учням Колодянської та Орепівської ЗОШ І- ІІІ ступенів, директорам ЗНЗ, педагогічним колективам - за підготовку до семінару - практикуму, за відповідальність та любов до своєї справи.

Будемо чекати нових зустрічей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь