Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Оголошення про проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради

Дата: 01.07.2021 09:50
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради.

Відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради Новоград-Волинського району Житомирської області.

Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста відділу:

  • громадянство України,
  • вища педагогічна освіта  не нижче ступеня спеціаліста,
  •  вільне володіння державною мовою,
  • стаж роботи  в органах державної влади, в органах місцевого самоврядування або стаж роботи у сфері освіти  не менше 5років.

 

При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад.

 

 Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради. (вул. Миру, 13, с. Ярунь, Новоград-Волинського району, Житомирської області) наступні документи:


–    заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
–    заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
–    2 фотокартки розміром 4 х 6 см.;
–    копії документів про освіту;
–    декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному вебсайті НАЗК);
–    копію паспорта громадянина України;
–    копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
–    письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
–    військовий квиток (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
–    довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності).  
–    копію трудової книжки.

Документи приймаються конкурсною комісією протягом 30 днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу з 01.07.2021 р. по 01.08.2021 р. Конкурс відбудеться о 10:00 год. 09.08.2021 року.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо можна отримати звернувшись у відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь