A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко ознайомився з роботою амбулаторії в Дубрівці Новоград-Волинського району

Дата: 22.07.2021 09:22
Кількість переглядів: 476

Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво».

 

Зокрема голова облдержадміністрації разом із керівництвом Новоград-Волинського району поспілкувався з керівництвом Дубрівської громади, персоналом амбулаторії та місцевими жителями.

 

Так, Віталій Бунечко ознайомився з функціонуванням амбулаторії, її матеріально-технічною базою, а також обговорив із медичними працівниками закладу подальший розвиток амбулаторії та залучення до її роботи нових медичних спеціалістів.

«Амбулаторія в селі Дубрівка – це гарний приклад злагодженої співпраці держави, області й громади. Приємно, що молодий голова громади, переконавшись в ефективності співпраці із державою на прикладі програми Президента «Велике будівництво» вже планує нові важливі для місцевих жителів об’єкти», — зазначив Віталій Бунечко.

Відповідно до спільного брендбуку Мінрегіону та МОЗ, проєктом було передбачено будівництво одноповерхової будівлі загальною площею 320,0 м кв, яка складається із:

 

житлової зони – кімната, кухня-їдальня, гардеробна, санвузол, душова;

 

зони для надання первинної медичної допомоги – кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, аптечний пункт, реєстратура.

 

Планова потужність – 37 відвідувань на добу.

 

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, загальна кошторисна вартість амбулаторії склала 9116,072 тис. грн, із них 8204,465 тис. грн – кошти субвенції та 911,607 тис. грн – кошти співфінансування з місцевого бюджету.

 

Також за кошти субвенції амбулаторія забезпечена службовим автомобілем для медичних працівників та медичним обладнанням.

 

Нагадаємо, що 09 липня відбулося відкриття 14-ї амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у смт Гришківці Бердичівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь