A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

До відома працівників закладів освіти!!!

Дата: 09.08.2021 14:20
Кількість переглядів: 1015

Ярунська  сільська рада доводить до відома працівників закладів освіти, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року» (із змінами від 28 липня 2021 року) у разі переходу області із зеленої зони до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки?

На сьогоднішній день відсоток вакцинованих працівників освіти  на території Ярунської ОТГ знаходиться на високому  рівні , але недостатньо.  

Ми наголошуємо, що вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією і закликаємо учасників освітнього процесу відповідально ставитися до життя і здоров'я себе і оточуючих та вакцинуватися!  

 Також додаємо збірку запитань і відповідей про вакцинацію від COVID-19 для освітян. У збірці “Освітянам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19” є відповіді на ключові запитання про вакцинацію і про те, які вакцини використовує Україна, як вони діють, які можуть бути реакції на них, про те, коли і як можна щепитися людям з різними супутніми хворобами та тим, хто вже переніс COVID-19. В ній також можна знайти алгоритм запису освітян на вакцинацію та інструкцію, як поводитися під час та після щеплення.

https://drive.google.com/file/d/1eYkMoxHvm5LMO_oIJte3pNX5aujd8Gza/viewФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь