Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Розвиток сімейних форм виховання

Дата: 07.10.2021 16:35
Кількість переглядів: 1320

07 жовтня 2021 року директор Центру соціальних служб Чижівської сільської ради Ольга Маюн разом з головними спеціалістами Служби у справах дітей Новоград-Волинської райдержадміністрації Ганною Костюченко та Іриною Красєвою провели зустріч з мешканцями Ярунської територіальної громади щодо питання розвитку сімейних форм виховання та створення патронатних сімей. 
 З перших хвилин зустрічі було акцентовано увагу на тому, що пріоритетним напрямком в питанні створення патронатних сімей завжди є інтереси дитини, прагнення зберегти її біологічну родину, зробити умови існування цієї родини більш якісними. Тому держава сьогодні іде шляхом створення для дітей, які опиняються у складних життєвих обставинах, можливості проходити період соціально-психологічної реабілітації не в притулках та інших державних закладах, а в теплому родинному колі.
Під час бесіди була проведена роз’яснювальна робота щодо поняття «патронат», «патронатний вихователь», надано список необхідних документів для кандидата в патронатні вихователі,  зауважено, що період роботи патронатним вихователем зараховується до трудового стажу.  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Присутні ознайомилися з створенням патронатної родини, її спеціальним навчанням. Обговорювалося і питання грошового забезпечення.
Після проведеної зустрічі мешканцям були надані контакти та адреса, за якими можна звернутись, у разі виявлення бажання стати кандидатом у патронатні вихователі.
Адреса: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка 16 каб. 80. 
тел. (04141)3-54-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь