A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

З днем журналіста

Дата: 06.06.2022 07:35
Кількість переглядів: 330

Професія журналіста особлива для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід’ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.

В умовах сьогодення наші медійники, подекуди ціною власного життя, доносять нам правду про війну, про подвиги наших захисників, борються з агресором на інформаційному просторі. За допомогою об’єктивної та неупередженої інформації щодня протидіють безпрецедентним вкидам російської пропаганди.

Від початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили понад 30 українських та іноземних журналістів. Частина з них загинула, захищаючи Україну в лавах ЗСУ, деякі - під час обстрілів мирних міст, інші були вбиті окупантами саме під час щоденної журналістської роботи. Велика шана та низький уклін журналістам, які віддали життя, виконуючи свої професійні обов’язки в зоні бойових дій.

Шановні журналісти та ветерани журналістської справи! Бажаємо вам невичерпної енергії, цікавих репортажів, позитивних та мирних новин, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчого натхнення! Нехай дописи про війну будуть лише у минулому часі.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь