Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Програми грошової допомоги від ЮНІСЕФ “Спільно” для усіх багатодітних родин.

Дата: 19.06.2022 20:20
Кількість переглядів: 562

Можуть взяти участь родини, що належать до однієї з двох категорій:

Мають трьох і більше дітей до 18 років;

Мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Допомога надається сім’ям незалежно статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації після 24 лютого 2022 року.

Якщо ваша родина належить до однієї із зазначених категорій та потребує фінансової підтримки, заходьте на register.unicef.org. Це єдиний офіційний сайт реєстрації на програму грошової допомоги. 

Пробуйте реєструватись самостійно, але якщо ви не можете зареєструватися самостійно, приходьте з документами - допоможемо. Потрібні паспорти батьків, свідоцтва народження дітей та IBAN рахунок картки для виплат.

Заповнення форми не означає, що ви отримаєте допомогу автоматично, адже дані  буде перевірено на відповідність критеріям. Після реєстраціі? заявки проходять два етапи перевірки:

Технічнии? відбір. Це перевірка наявності всіх обов’язкових даних і відсутності в них помилок. Якщо заявка прои?шла технічнии? відбір, голова домогосподарства отримує СМС. Повідомлення надходить на номер, вказании? у заявці. Технічна перевірка триває до двох тижнів, якщо це єдина зареєстрована заявка від родини (без дублікатів).

Відбір на відповідність критеріям програми. Якщо ваша родина відповідає критеріям програми і ще не отримала допомоги від жодної іншоі? міжнародноі? гуманітарноі? організаціі?, вам буде нараховано кошти. Після грошового переказу надходить СМС для підтвердження отримання платежу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь