A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

До уваги громадян! Важливо!

Дата: 31.08.2022 08:30
Кількість переглядів: 400

Фото без описуВ Уряді затвердили порядок використання фінансової допомоги малим агровиробникам, в тому числі фізичним особам, які вирощують сільськогосподарські культури або утримують понад 3-х корів. Загальна сума програми складає 1,5 млрд. грн. 

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених Постановою КМУ від 16.08.2022 № 918, бюджетні кошти надаються для надання підтримки за такими напрямами:

  • бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності;
  • спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності.

Отримувач бюджетних коштів може скористатися лише одним із визначених напрямів.

Фінансова підтримка надається сільськогосподарським товаровиробникам, в тому числі фізичним особам, які обробляють від 1 до 120га. сільськогосподарських угідь в розмірі 3100 грн. за один гектар сільськогосподарських угідь (але не більше 372 тис. грн.) або які утримують від 3 до 100 корів у розмірі 5300 грн. за 1 корову (але не більше 530 тис. гривень).

Окрім того, підтримка надаватиметься лише тим виробникам, які зареєстровані у Державному аграрному реєстрі (dar.gov.ua), як ми недавно повідомляли ТУТ.

Подання заявок розпочинається з 1 вересня поточного року через Державний аграрний реєстр. Граничний термін подання заявок - до 15 листопада поточного року, однак у разі використання бюджетних коштів у повному обсязі заявки на дотації реєструватись не будуть.

Окрім того, просимо звернути увагу на оновлення та доповнення достовірних даних по реєстрації корів у Реєстрі тварин та відомостях про площі посівів сільськогосподарських культур та насаджень плодово-ягідних культур, хмелю і винограду у Державному кадастровому реєстрі та Реєстрі речових прав


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь