Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Дорогі захисники і захисниці, учасники бойових дій, волонтери! Шановна громадо!

Дата: 14.10.2022 07:39
Кількість переглядів: 155

Традиційно, в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо День захисника і захисниць України та День українського козацтва. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу українців.

Україна сильна силою своїх людей. І це побачив весь світ, коли 24 лютого ми об’єдналися і стали на захист своєї країни, кожен на своєму фронті.

Цю істину щоденним подвигом сьогодні підтверджують наші військовослужбовці Збройних сил і військові добровольчих формувань територіальної оборони, медики, волонтери і тисячі небайдужих громадян.

Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни це і є наша національна гордість.

Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство усіх захисників України, усіх українців, дарує усім нам мудрості, витримки й сил.

Бажаю всім здійснення неодмінної мрії – Перемоги України! Повернутись у довгоочікувані обійми рідних і друзів, у свої домівки! Міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди, довгих мирних років життя! Разом ми відбудуємо міцну, сильну та процвітаючу Україну!

З пошаною згадуємо тих, хто мужньо прийняв свій останній бій, а зараз тримає небо. Цінуємо, дякуємо, пишаємося, пам’ятаємо… Спомин про всіх жертв нещадної війни – вічний! 

Слава Україні! Слава її Захисникам!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь