A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Як підсилити сигнал зв’язку на телефоні під час відключення світла: корисні поради

Дата: 26.11.2022 19:03
Кількість переглядів: 129

 

Тривалі відключення електроенергії призводять до проблем із мобільним зв’язком, тому зараз надзвичайно актуально знати, як можна покращити зв’язок та підвищити швидкість мобільного інтернету.

Для швидкого мобільного інтернету знадобляться комплект з 4G роутера або модему та зовнішньої антени, які можуть знайти стільникову антену в радіусі до шести кілометрів, а потім роздавати мобільний інтернет через Wi-Fi.

 

Як покращити мобільний інтернет

ZTE MF79U – USB модем із вбудованим Wi-Fi модулем, який забезпечує інтернетом до десяти пристроїв. Треба тільки вставити його в будь-який USB роз’єм. Якщо ж мережа зовсім слабка, то не завадить додаткова антена. Однак у таких випадках варто купувати одразу готовий комплект з 4G модемом, антеною, кабелем і перехідниками.

 

OLAX AX6 PRO – стаціонарний роутер з 2 антенами й 4G модемом. Для роботи йому потрібно вставити SIM-карту. Така модель завдяки вбудованому акумулятору може автономно працювати 18 годин.

Як покращити мобільний зв’язок

Рекомендовано встановити підсилювач (репітер/повторювач мобільного сигналу). Підсилювач складається із зовнішньої приймальної антени, власне репітера, внутрішньої антени, джерел живлення та кабелів.

GSM Репітер 900 МГц – посилювач стільникового зв’язку в зонах слабкого покриття, який складається репітера, внутрішньої антени, зовнішньої антени, кабелю та блоку живлення для репітера. Він покриває площу 200 кв. метрів і посилює зв’язок близько на 60 дБ.

GSM /3G/4G Репітер KW20 1800/2100 МГц – комплект дозволить отримати доступ до зв’язку навіть там, де ваший телефон не бачить мережі взагалі. Також він працює в мережах 3G/4G/LTE, покриває Wi-Fi площу до 2000 кв. м, а також має посилення близько 65 dB.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь