A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Щиро вітаємо Всіх зі святом Введення у храм Пресвятої Богородиці!

Дата: 04.12.2022 08:01
Кількість переглядів: 146

Доброї надії, світлої радості, міцної віри, сил і щедрості душі, небесної благодаті, щасливої родини, хай Матінка Божа Вас оберігає від горя і біди.

4 грудня православні християни святкують одне з 12 найважливіших церковних свят – Введення у храм Пресвятої Богородиці. Встановили його на честь важливої ​​події, коли батьки Діви Марії привели 3-річну доньку до Єрусалимського храму, де присвятили її Богові.

Батьки Діви Марії довго не мали дітей. Подружжя було в розпачі й дало обітницю присвятити народжену дитину служінню Богу. І народилася в них донечка Марія. Коли дівчині виповнилося три рочки, її одягли в найкращий одяг і привели до Єрусалимського храму.

Первосвященик зустрів її в храмі та повів у святая святих, у те приміщення, до якого з усіх людей лише сам ходив з очисною жepтвою. Від цього дня Свята Діва жила в храмі, присвячуючи свій час богоугодним справам: молитвам, читанню Святого Письма і рукоділлю.

Свято Введення ще раз нагадує про те, як нам потрібно виховувати наших дітей, що саме з раннього дитинства їхня дорога має бути до храму , а серце відкрите до молитви й до Бога.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь