A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани!

Дата: 06.12.2022 08:01
Кількість переглядів: 133

Щиросердно вітаємо Вас  з Днем Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі. 

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану Вам та всім тим, хто восьмий  рік захищає територіальну цілісність України від російської збройної агресії.

   Сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які  вірно несуть службу по захисту держави.

   Звертаємось до солдатів  і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

   На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. 

   Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

   Переконані, що в будь-якій ситуації Збройні Сили України надійно захищатимуть мир і спокій українського народу, нашої землі. А щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихатимуть до нових звершень у благородній справі служіння рідному народові.

   Тож бажаємо Вам, захисники України, щоби викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас до славетних подвигів та нових звершень в благородній справі — служити українському народу. Козацької  Вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.

Слава Героям!       

Слава Україні!           

Слава Збройним Силам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь