A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Шановні працівники енергетичної галузі!

Дата: 22.12.2022 08:20
Кількість переглядів: 110

Прийміть мої найщиріші вітання з нашим спільним професійним святом – Днем енергетика!

Змінилося вже кілька поколінь українців, які всю свою силу, енергію, наснагу, талант і цілеспрямованість направили на розбудову енергетичного комплексу країни. Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних технологій, цифровізація робочих процесів, впровадження інноваційних проєктів – усе, що ми спостерігали протягом останніх років, свідчило про високий потенціал енергетичної галузі України. Далі мав бути лише розвиток і розквіт, однак усе змінило 24 лютого…

Повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави повністю переформатувало роботу працівників енергетичної галузі. Замість того, щоб виконувати плани своїх ремонтних та інвестиційних програм, які мали б привести до суттєвого покращення роботи компаній, енергетикам довелося шукати тимчасові рішення для відновлення пошкоджених обстрілами ліній та підстанцій. І все це ризикуючи власним здоров’ям, а інколи й життям… Не дарма серед споживачів їх і зараз називають «воїнами світла» й «героями енергетичного фронту». Усі, хто у найважчий для держави час не покинув своєї роботи, можуть по праву називати себе саме так.

І сьогодні я від щирого серця хочу привітати цих справжніх професіоналів! Ви – головні батарейки країни, які забезпечують споживачів не просто електропостачанням, а якісним побутом і стабільним життям. Тож нехай кожен із вас буде щоденно наповнений творчою енергією, життєвою силою і невичерпним оптимізмом, нехай будь-яка проблема у роботі легко усувається, а всі системи та механізми безперебійно працюють. Натхнення вам, наснаги, удачі, щастя, достатку і родинного затишку!

Зі святом! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь