A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Сьогодні спільно з керівництвом підрозділів Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби на Житомирщині оголосили про початок набору до нових військових бригад – Гвардії наступу.

Дата: 03.02.2023 13:52
Кількість переглядів: 90

Саме вони стануть однією з надзвичайно важливих складових вирішального для нашої Держави контрнаступу, що дозволить остаточно вигнати окупантів з української землі.

 Кожна бригада матиме власну назву та покликання, серед яких: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов».

 Нові бригади формуються на базі підрозділів Міністерства внутрішніх справ України – Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Кожен доброволець може з самого початку служби знайти собі близьких за духом побратимів і разом з ними торувати шлях до нашої Перемоги. Кожен, кого відберуть до нових підрозділів, потрапить в коло однодумців. Це абсолютно новий підхід, де важливим центром є саме людина, що відповідає українським та європейським цінностям.

 Наголошуємо, що увійти до цих бригад зможуть лише вмотивовані добровольці, які будуть навчатися новітнім методам бою в еліти українського війська – героїв битв під Бахмутом та Гостомелем, оборони Азовсталі, тих, хто відстояв та звільнив Київщину, Харківщину, Херсонщину.

Добровольці з нашої області потраплять у якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати наші сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх українських територій та своїми подвигами впишуть переможну сторінку в історію України та світу.

Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги і гарантії, як і у ЗСУ. Адже усі силові й правоохоронні відомства зараз – це Сили оборони держави, які вже дев’ятий рік плечем до плеча відстоюють суверенітет і відновлюють цілісність нашої держави.

 Наразі разом із правоохоронцями проводяться усі необхідні заходи, щоб кожен доброволець мав можливість отримати усю необхідну інформацію, зробити вибір та стати до лав своєї славетної у майбутньому бригади. Для цього в ЦНАПах Житомира, Бердичева, Коростеня та Звягеля вже відкриті рекрутингові пункти, де кожен охочий може отримати консультацію щодо особливостей кожної з бригад від представників Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

 Також, щоб потрапити до лав нових бригад, можна зателефонувати за номером 080 010 00 20, або заповнити анкету на сайті storm.mvs.gov.ua. Також підписуйтесь на офіційний Телеграм-канал https://t.me/gvardiyanastup, щоб дізнатися першим про набір до бригад.

Українські добровольці знову і знову підійматимуть наші прапори над українськими містами, Донецьком, Луганськом, Сімферополем, Севастополем – поки не звільнять святу українську землю від російської навали!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Поліція Житомирської області

Північний кордон. Держприкордонслужба

Військова частина 3047 Національна гвардія УкраїниФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь