A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Енергоефективність у кожен дім

Дата: 02.03.2023 08:16
Кількість переглядів: 82

Фото без описуПрограма обміну старих ламп на LED масштабується і є можливою для жителів Жолобненського старостату. 5 LED лампочок в одні руки уже можна обміняти в нашому пересувному відділенні Укрпошти для тих, хто досяг 18 річного віку в обмін на 5 старих але робочих (або на вигляд робочі, але які не світять ). При собі мати паспорт, код .

 

Замовити лампи можна також в Дії за кілька кліків. Для цього зайдіть у застосунок → натисніть Послуги → Обмін лампочок → вкажіть номер телефону та відділення → виберіть, скільки та які саме лампи хочете отримати.

 

Українці уже обміняли мільйони ламп і допомогли заощадити електроенергію. А це одна з причин, чому світло вимикають тепер значно рідше

 

Живете у селі і хочете зробити свій внесок у збереження світла? Тоді швидше подавайте заяву про обмін у Дії або уже можете звертатися до працівників пересувного поштового відділення

 

Програма підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь