A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

До уваги суб’єктів господарювання на території Ярунської ТГ !

Дата: 25.03.2023 10:53
Кількість переглядів: 134

Встановлено новий часовий проміжок реалізації алкогольних напоїв у торгівельній мережі (магазинах) та закладах громадського харчування,  на території Ярунської  територіальної громади!
 
Нововведення стосуються реалізаторів алкоголю. Залишилися обмеження й для певних категорій покупців. Насамперед зміни зазнали часові проміжки, коли дозволено продавати алкогольні напої.
Відповідно до рішення виконавчого комітету ,   внесені зміни  «Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Ярунської територіальної громади».
Згідно рішення Ярунської  територіальної громади з 24  березня 2023 року встановлено нові часові межі продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, які здійснюються виключно суб’єктами господарювання, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями:
- у торгівельній мережі (магазинах) та інших об’єктах (закладах) роздрібної торгівлі , закладах громадського харчування з 10:00 години до 21:00 години щоденно, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні або до внесення змін Ярунською сільською радою.
Також ЗАБОРОНЕНО продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі на території Ярунської територіальної громади, особам у форменому одязі з числа військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань , які залучені до несення служби.
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності на території Ярунської територіальної громади, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, здійснювати продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, виключно у часовий проміжок з встановленими обмеженнями та неухильно дотримуватись виконання даного рішення .
Крім цього, закликаємо продавців неухильно дотримуватись чинного законодавства: не реалізовуйте алкогольні, слабоалкогольні напої, пиво та тютюнові вироби дітям і підліткам до 18 років. Адже кожен із нас несе відповідальність за виховання майбутнього покоління!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь