A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Весняний MriyDiy Project Camp для дітей та молоді від 10 до 16 років

Дата: 05.04.2023 11:43
Кількість переглядів: 87

Фото без описуПісля 24 лютого 2022 року ми всі не тільки щодня мріємо про перемогу і наближаємо її своїми діями – кожен на своєму фронті, а й думаємо про те, як після будемо відновлювати та відбудовувати нашу країну, і головне - готуємо до цього наших дітей, створюючи умови для формування у них відповідних навичок та компетентностей.

Ділимося чудовою пропозицією від MriyDiy Project School (MDPS) - проєкту, що реалізується за ініціативи Благодійного фонду «СпівДія», спільно з Освітньою фундацією «МрійДій», за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Міністерства молоді та спорту України.

Наша команда запрошує українських підлітків на Весняний MriyDiy Project Camp, який буде проходити онлайн, з 28 березня по 1 квітня 2023 року!

Умови участі:

БЕЗОПЛАТНО, головне - нестримне бажання розвиватися та пізнавати нове. MriyDiy Project Camp - це 5 днів (10 годин) занурення у світ проєктної діяльності та найбільш динамічної професії із шаленим попитом на ринку праці – проєктний менеджер. Учні почують та побачать на реальних прикладах, що таке проєктний менеджмент, і дізнаються про світ, що оточує ефективних проєктних менеджерів: командотворення, маркетинг, комунікації, пошук ресурсів тощо. Не менш важливою складовою будуть майстер-класи про навички ХХІ століття, які необхідні учням для успіху в умовах сучасного глобалізованого інформаційного світу.

Також у нашій програмі (додається):

- історії успіху випускників MDPS; - майстер-клас для батьків;

- зустріч з головою Ради Фонду Президента України з питань освіти, науки та спорту;

- запрошення учасників на безоплатне навчання у MriyDiy Project School, що стартує у квітні! Кількість місць обмежена, тому важливо вчасно подати заявку: https://forms.gle/NEemjY3aT4H5TT9P8.

Ми прагнемо, навіть у такі непрості для нашої країни часи, відкривати дітям світ підтримки та можливостей, сприяти збільшенню кількості і покращенню якості дитячих та молодіжних ініціатив, а також створювати умови для застосування на практиці знань, які діти отримують у школі. 

Дізнатися більше та подати заявку на участь можна також безпосередньо на сайті проєкту: https://mriydiyprojectschool.com/ 

ПРОГРАМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь