A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: Понад 5,1 мільярда гривень сплачено платниками податків Житомирщини

Дата: 12.04.2023 14:03
Кількість переглядів: 74

Протягом останніх трьох місяців, до державного та місцевого бюджетів надійшло більш ніж 5,1 мільярда гривень від платників податків Житомирщини. Порівняно з минулорічною сплатою, надходження збільшились у 1,5 рази. Про це повідомляє Головне управління ДПС у Житомирській області.

Зростання сплати податків дозволить нашій області отримати додаткові кошти на розвиток освіти, охорони здоров’я, соціальних сфер та відновлення пошкодженої інфраструктури. Також позитивні показники підкреслюють те, що підприємства та громадяни стали більш відповідальними щодо своїх фінансових зобов’язань перед державою.

Загальний фонд Державного бюджету поповнений на 1,9 мільярда гривень, зокрема найбільше платежів отримано з податку та збору на доходи з фізичних осіб, з податку на прибуток підприємств, податку на додану вартість та податку на прибуток підприємств.

Своєю чергою, до місцевих бюджетів, платниками спрямовано 3,3 мільярда гривень, що у 1,6 рази більше ніж у відповідному періоді.

У цілому, зростання сплати податків є доброю новиною для Житомирщини і свідчить про те, що область рухається у правильному напрямку для забезпечення стабільності економіки області та країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь