Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

20 КВІТНЯ –ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

Дата: 20.04.2023 13:55
Кількість переглядів: 125

20 квітня проводиться День вдячності волонтерам. Ці квітневі заходи  у другій декаді місяця   мають традиційний щорічний характер.  День визнання волонтерів відзначається на честь  та пошану всіх добровольців у всьому світі, які допомагають іншим, не чекаючи нічого натомість. У всьому  світі налічується  понад 1 мільярд  добровольців. Зусилля  волонтерів  у всьому світі дорівнюють 109 мільйонам  штатних працівників.70%  волонтерської роботи  не пов'язані  з якоюсь організацією, а відбуваються неформально. 59%  неформального волонтерства  у всьому світі  здійснюють  жінки.

Волонтери – це найпотужніша частина   громадянського суспільства України. Це  частина, яка об'єднує  міста і громади. Сьогоднішній  день  - день мільйонів  наших людей. Це день усіх,  хто допомагає   боронити державу,  хто допомагає захищати людей, хто вкладає душу,  віддає  час, щоб Україна перемогла.

Слава всім, хто допомагає нашій обороні!

Слава всім, хто займається  волонтерською справою!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь