Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Сьогодні завдяки керівнику ПП "БІСКВІТО-МІЛК" Савчук Світлані Іванівні, отримали продуктові набори для 121 підопічних Ярунської територіальної громади, які обслуговуються соціальними працівниками.

Дата: 25.05.2023 19:45
Кількість переглядів: 25

Війна в Україні суттєво вплинула на життя літніх людей, викликала багато негативних емоцій: сум, страх, розчарування, страждання від самотності. В цей непростий час їм дуже потрібна увага та допомога.

Для кожного з наших підопічних подібна увага це справжній подарунок, вони щиро дякують небайдужим людям, які не забувають, що поруч є ті, кому так потрібна допомога.

Щиро дякуємо Світлані Іванівні за постійну благодійну допомогу, яка завжди вчасна та від щирого серця…Спасибі Вам, що Ви вмієте розділити теплоту з тими, кому на цій землі її не вистачає...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь