A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

31 травня 2023 року в Ярунському ліцеї відбулось відкриття КЛАСУ БЕЗПЕКИ 

Дата: 31.05.2023 18:00
Кількість переглядів: 36

Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.

Створення та функціонування класу безпеки сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Клас розділений на 8 навчальних зон, кожна з яких обладнана відповідним інвентарем. Тут діти різних вікових груп зможуть в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створений ігровий куточок.

Приємно було бачити гостей :

- голову Житомирської обласної військової адміністрації Віталія БУНЕЧКО

- заступника голови Житомирської обласної військової адміністрації Юрія ДЕНИСОВЦЯ

- т.в.о.директора департаменту освіти і науки Житомирської ОДА Світлану БЛИЗНЮК

- депутата Житомирської обласної ради Олександра ЮЩЕНКА

 

Заступник начальника Звягельського районного ГУДСНС України у Житомирській обл. Євгеній Бортнік за участю предтавників ГУ ДСНС України у Житомирській області, ГУНП у Житомирській області, Звягельського районного відділу поліції, провели цікаву бесіду для учнів початкових класів з питань пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту, надання домедичної допомоги.

 

На сьогодні такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління — запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь