A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

В Україні стартував проект “єРиба”

Дата: 21.10.2023 21:13
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

 

Уряд запровадив декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов в електронній формі. Реалізацію експериментального проекту “еРиба” здійснюватиме Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм України протягом двох років.

Отримання послуги декларування права на промислове рибальство тепер здійснюватиметься онлайн через Єдину державну електронну систему управління галуззю рибного господарства (“еРиба”). Незабаром послуга буде доступна і на порталі Дія.

Цифровізація в рибному господарстві допоможе боротися з незаконним, непідзвітним та нерегульованим рибальством. Також в “еРибі” стануть доступні послуги з декларування права на дослідний вилов та отримання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) для здійснення промислового рибальства, дослідного вилову.

Електронна система “еРиба” сприятиме розвитку рибного господарства та аквакультури України.

Єдину державну електронну систему управління галуззю рибного господарства та онлайн-послугу розробили Міністерство аграрної політики та продовольства України та Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки USAID / UK Аid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Офісу ефективного регулювання BRDO.

Нагадаємо: Робота першого компонента Єдиної державної електронної системи управління галуззю рибного господарства (Е-Риба) – декларування права на промислове рибальство в електронній формі розпочалась 19 жовтня 2023 року. Суб’єкти рибного господарства, які планують рибалити у промислових масштабах, мають до 1 листопада 2023 року задекларувати право на це шляхом подання відповідної електронної декларації.

Система Е-Риба працює в режимі 24/7 і передбачає можливість цілодобового подання декларацій. Посилання на портал: https://efish.gov.ua/login

Більше новин – https://1ll.ink/tIwYC

Також слідкуйте за новинами Міністерства ⬇️

Viber – https://bit.ly/3PW6Rrm

Telegram – https://t.me/mapfu2022

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCPSczga0I1kCe0OzVVdfIqw

Twitter – http://twitter.com/Ministry_agroUA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь