A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність” при Житомирській ОВА пройдуть навчання з експертами аналітичної онлайн-системи «YouControl»

Дата: 27.10.2023 14:46
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність”, створеної при Житомирській військовій адміністрації, пройдуть  навчання у сфері аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів у співпраці з експертами аналітичної онлайн-системи YouControl.

 

Під час тренінгів учасники робочої групи будуть вдосконалювати свої навички перевірки як юридичних, так і фізичних осіб за допомогою відкритих даних. Вони також навчаться шукати та аналізувати інформацію за допомогою відкритих даних та методів OSINT, використовуючи програмні продукти YouControl. Це надасть їм інструменти для ефективного відстеження та аналізу учасників тендерів та їх зв’язків.

 

Робоча група “Прозорість та Підзвітність” має важливу місію у недопущенні корупційних проявів в органах державної влади та місцевого самоврядування. Вона об’єднує представників правоохоронців, обласної та районних військових адміністрацій для спільної роботи над підвищенням прозорості та відповідальності в управлінні справами держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь