Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

5 грудня – Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Шановні волонтери!

Вже понад кілька десятків років у календарі свят 5 грудня позначене як Міжнародний день волонтера. Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства, зростання його громадської зрілості, усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею!

Цей день – данина пошани всім, хто за покликанням серця, у нелегкий воєнний час допомагає військовим Збройних сил України в боротьбі з ворогом, хто підтримує внутрішньо-переміщених осіб, забезпечуючи їх усім необхідним, формує гуманітарні вантажі для жителів звільнених територій.

З нагоди свята, бажаю волонтерам – людям з таким неспокійним покликанням – міцного здоров’я, тепла у серці та в домі і народної любові. Хай вам щастить!

Разом наближаємо ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь