A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Триває набір на програму Reintegration Management Program!

Дата: 25.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим (далі - Представництво) спільно з партнерами працює над тим, щоб забезпечити належну підготовку та достатні компетенції осіб, які виявлять бажання працювати в органах державної влади після деокупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

Наразі, в Україні діють кілька експериментальних проектів, спрямованих на формування кадрового резерву, який буде залучений до процесів відновлення ефективного функціонування державних структур на звільнених територіях. Поряд з формуванням таких резервів, Представництво у співпраці з партнерами ініціювало запуск навчальних програм: онлайн-курс «ProKrym: державна політика реінтеграції Криму» для державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування і політики; освітня програма «Постконфліктне врядування» та «Урядування на повоєнних територіях» на базі КНУ ім. Шевченка».

У продовження цієї роботи Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим за підтримки Офісу Президента України у співпраці з Бізнес-школою МІМ за підтримки проекту «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» Агенства США з міжнародного розвитку USAID-US Agency for International Development розпочато реалізацію проекту з підготовки управлінської ланки для роботи на деокупованих територіях – Reintegration Management Program.

У рамках програми здійснюватиметься навчання державних управлінців, які готові працювати на звільнених територіях України.

Reintegration Management Program, яка розпочнеться 12 квітня 2024 року, розроблена таким чином, щоб слухачі отримали знання з управлінської психології, здобули навички проектного менеджменту за стандартами РМІ (Project Management Institute), зрозуміли бізнес-процеси і навчилися застосовувати їх у власній управлінській діяльності. Окремий блок становитимуть зустрічі з топ-менеджерами, які поділяться своїм практичним управлінським дослідом.

У підсумку слухачі програми напрацюють низку управлінських проектів, які розраховані для реалізації на деокупованих територіях.

Навчання триватиме півроку в режимі онлайн. За цей проміжок часу слухачі глибше ознайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізації залежно від обраного напрямку. Для аплікантів, що пройдуть відбір, навчання безкоштовне.

Так, бажаючим прийняти участь у проекті необхідно вчинити наступні дії:

- перейти за посиланням на сторінку програми https://rmp.mim.kyiv.ua/;

- до 27 березня (включно) зареєструватися для участі у відбірковому етапі: заповнити анкету, додати мотиваційний лист та пакет документів, перелік яких вказано на сайті;

очікувати на зворотній зв'язок: у випадку, якщо заявка пройде технічний відбір, кандидата запросять на співбесіду в період з 1 по 10 квітня 2024 року;

            Дізнатися більше можна на сайті проекту: https://rmp.mim.kyiv.ua. У разі виникнення запитань, можна надіслати листа на електронну пошту: rmp@mim.kyiv.ua

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь