A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

МІАСТЕНІЯ: 7 ТРИВОЖНИХ СИМПТОМІВ

МІАСТЕНІЯ: 7 ТРИВОЖНИХ СИМПТОМІВ

В теперішній час, коли часто пацієнтів турбує загальна слабкість  - важливо вчасно диференціювати та діагностувати таке складне захворювання як міастенія.Це захворювання відоме також як помилковий або астенічний бульбарний параліч, а також хвороба Ерба-Гольдфлама.

10:34 26.12.2023

 Запускаємо нове опитування

 Запускаємо нове опитування

Безпека — це стан відсутності загроз та ризиків для безпечного та спокійного існування. Це одне слово, але для кожногої воно різне, особливо в наш час.

10:20 26.12.2023

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

Настає Святий вечір - початок найсвітлішого свята року - Різдва Христового. З глибокої давнини це свято є особливо шанованим людьми. Сторіччями ми чекаємо, щоб у нічному небі засяяла яскрава Різдвяна зірка, котра символізує віру людей у добро та диво.

18:26 24.12.2023

Центр обслуговування клієнтів щоденно опрацьовує близько 500 звернень  клієнтів Житомирської філії «Газмережі»

Центр обслуговування клієнтів щоденно опрацьовує близько 500 звернень клієнтів Житомирської філії «Газмережі»

З 1 вересня 2023 року у Житомирській області розподіл газу здійснює Житомирська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Усі питання щодо розподілу газу клієнти компанії можуть вирішити у Центрах обслуговування клієнтів. Наразі у області працює 17 таких центрів. У менеджерів компанії можна отримати консультацію щодо розрахунків за послугу розподілу газу, реєстрації в онлайн-сервісах, приєднання до системи газопостачання, розробки проектної та технічної документації, реконструкції систем газопостачання, технічного обслуговування будинкових газових мереж та приладів. «Щодня наші менеджери обробляють понад 120 дзвінків та надають близько 300-400 персональних консультацій. Найчастіше споживачі звертаються з проханням роз’яснення інформації по стану особового рахунку, - розповідає начальник Центру обслуговування клієнтів Інна Калініна й додає,- щиро раді допомогти кожному з питань саме розподілу (доставки) газу, та все ж просимо клієнтів звернути увагу на можливість вирішити низку питань онлайн». У компанії нагадують, що Центри обслуговування клієнтів працюють у будні з 8:00 до 17:00 години без обідньої перерви. Субота, неділя – вихідні, зачиняються центри виключно на час повітряної тривоги. Також комфортно та швидко можна дистанційно передати показання лічильника, перевірити власний особовий рахунок та здійснити оплату за послуги розподілу природного газу клієнта. Усе це споживачі можуть зробити самостійно за допомогою особистого кабінету my.grmu.com.ua . Для реєстрації на онлайн платформі потрібна електронна адреса та номер особового рахунку, який починається з 0400. Також для клієнтів Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» працює кол-центр: 066-300-2-888; 098-300-2-888; 093-300-2-888. А користувачі соціальних мереж можуть звернутися на офіційну сторінку компанії у facebook .

11:00 22.12.2023

Виплати для переселенців у 2024 році: кому з ВПО автоматично продовжать допомогу

Виплати для переселенців у 2024 році: кому з ВПО автоматично продовжать допомогу

Переселенці в Україні наступного року зможуть продовжити отримання допомоги на шестимісячний період. Йдеться про часові межі з 1 лютого по 31 липня 2024-го. Це, зокрема, стосується тих ВПО, які вперше звернулися за призначенням допомоги після 1 серпня і належать до особливо вразливих категорій.

12:28 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь