A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча Група "Прозорість та Підзвітність" при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

Робоча Група "Прозорість та Підзвітність" при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

Робоча Група "Прозорість та Підзвітність" при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

14:21 10.11.2023

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ЯК ПЕРЕЖИТИ СЕЗОН БЛЕКАУТІВ

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ЯК ПЕРЕЖИТИ СЕЗОН БЛЕКАУТІВ

Уникнути відключень електроенергії цієї зими навряд чи вийде, а тому слід підготуватися до можливих блекаутів. Розповідаємо  про фізіологічні аспекти, які допоможуть бути більш стійкими у період браку електроенергії, та про те, як дати собі раду в разі паніки чи просто розпачу через темряву.

14:53 08.11.2023

ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНИХ СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ

ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНИХ СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ

ukrayini-dlya-uchasti-u-mizhnarodnih-zmagannyahunited-states-air-force-trials. Контактна особа для координації і взаємодії: головний спеціаліст відділу ветеранського спорту та реабілітації Департаменту реабілітації та медичного забезпечення Мінветеранів Анастасія ГАЛАЙКО, телефон +38 (093) 361 65 85. Просимо сприяти у розповсюдженні інформації щодо участі у відбору до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “United States Air Force Trials 2024”.

10:15 06.11.2023

Як та коли правильно подавати показання лічильника газу  споживачам Житомирщини?

Як та коли правильно подавати показання лічильника газу споживачам Житомирщини?

Подача показань лічильника займає кілька хвилин, але суттєво впливає на нарахування у платіжках. Постачальник газу нараховує суму у платіжках на підставі обсягів споживання, які щомісяця, з 1 по 5 число, приймає Житомирська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Коли споживач забуває вчасно подати показник лічильника — обсяг спожитого газу автоматично розраховується за передбаченою законодавством формулою. Тож, не залежно від того чи споживаєте ви газ, чи ні, необхідно щомісяця самостійно і вчасно подавати показання лічильника. Саме за даними приладів обліку обчислюється місячний обсяг газу, що є основою для нарахування за спожиті куби. Щомісяця, першого числа, необхідно зафіксувати показання лічильника газу, та передати оператору газорозподільної мережі з 1 по 5 число цього ж місяця. У Житомирській області показання лічильника потрібно передати оператору газорозподільних мереж - Житомирській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України». Способи передачі показів лічильника:  в «особистому кабінеті» на сайті zt.grmu.com.ua  за спрощеною процедурою на сайті НАК «Нафтогаз України» https://gas.ua/uk/indicators  через чат-боти GASUA у популярних месенджерах Viber та Telegram;  надіславши SMS-повідомлення на номер 4647, де вказується дев’ятизначний особовий рахунок з бази даних постачальника та п’ять цифр показань лічильника. Між особовим рахунком і показаннями має бути один пробіл;  через голосове меню IVR або дочекавшись з’єднання з оператором контакт-центру: • 066-300-2-888 (Vodafone); • 098-300-2-888 (Kyivstar); • 093-300-2-888 (Lifecell).

13:23 03.11.2023

Корисна інформація для платників податків

Корисна інформація для платників податків

Інформація І Податкова інформує: Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами У зв’язку з надходженням запитів від платників податків ДПС надає рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами. Так, у разі продажу товарів на умовах внесення оплати частинами, приймання кожної частини оплати має бути здійснено із дотримання вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265), супроводжуватись видачею розрахункових документів встановленої форми, змісту. Як приклад, у разі продажу товару з отриманням попередньої оплати «авансу», у тому числі відповідно до договору у письмовій формі, у першому чеку замість назви має бути зазначено, що це «аванс за ххх», де «ххх» – це назва або артикул товару та вказана саме та сума, яка була отримана від покупця. Примітка: також може бути зазначений будь-який інший ідентифікатор, який забезпечить ідентифікацію товару, що продається і за який отримано «аванс», кількість чеків на приймання авансів не обмежена, правила їх формування єдині. Окрім того, в коментарях до такого чеку рекомендуємо зазначати «Залишок до сплати» (не обов’язковий реквізит, який допоможе ідентифікувати господарську операцію). Другий чек (останній чек), у межах якого відбувається остаточний розрахунок і вручення товару покупцю (в тому числі який не передбачає остаточної оплати, у зв’язку із повним погашенням вартості товарів авансами) має містити повну номенклатуру, де зазначена назва товару (послуги), що реалізується, його повна ціна, кількість, відображений раніше отриманий аванс (аванси), на який буде зменшуватись вартість такого товару, та безпосередньо сума до сплати після врахування суми авансу (авансів), які були попередньо внесені покупцем. Примітка: Звертаємо увагу, що програмування РРО/ПРРО з метою відповідної візуалізації фіскальних касових чеків, які ними створюються, та правильного відображення інформації про здійснені суб’єктами господарювання розрахункові операції, має відбуватись відповідно до «Технології зберігання і збору даних РРО для ДПC. Протоколу передачі інформації» та/або АРІ фіскального сервера.

14:45 02.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь