A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Протидія шахрайствам в громаді

Протидія шахрайствам в громаді

Під час зустрічі присутні обговорили найпоширеніші шахрайські схеми. - Аферисти намагаються виманити гроші та конфіденційну інформацію про вас та ваших близьких за допомогою різних способів маніпулювання й обману: «ваш родич у біді», «друг просить у борг», «вашу картку заблоковано» та ін. Для того, аби не потрапити на гачок шахраїв, необхідно дотримуватись простих правил безпеки, - зазначив Михайло Мосцицький Наприкінці учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та розміщення соціальної реклами на території району. Тож правоохоронці нагадують: аби не втратити свої заощадження, особисто перевіряйте будь-яку інформацію, яку вам намагаються нав’язати, та не повідомляйте конфіденційні відомості. Не розголошуйте дані своїх банківських карток, паролі, термін дії та код на звороті картки. Не погоджуйтесь на умови незнайомців, особливо, якщо у телефонній розмові співбесідник вимагає терміново сплатити гроші за порятунок когось із ваших близьких. Уточнюйте всю інформацію та зателефонуйте своїм рідним.

13:20 22.09.2023

Спільна молитва об’єднує

Спільна молитва об’єднує

20 вересня в місті Звягель , відбувся Молитовний сніданок за участю представників ради Церков і релігійних організацій Житомирської області - за Україну, її народ, за Перемогу і мир в нашій країні.

11:03 20.09.2023

Унікальні можливості для дітей на Житомирщині: вільне відвідування 17 STEM-хабів

Унікальні можливості для дітей на Житомирщині: вільне відвідування 17 STEM-хабів

Для дітей на Житомирщині створені унікальні безкоштовні можливості для навчання – 17 STEM-hubів у 14 громадах області. Це навчальні простори, які обладнані 3D-принтерами, окулярами віртуальної реальності, наборами робототехніки, фрезерними та лазерними верстатами, ноутбуками. Діти можуть вільно відвідувати STEM-хаби та вивчати і пізнанвати сучасне цифрове обладнання, опановувати 3D-моделювання, створювати роботів тощо.  

10:52 20.09.2023

Торгівля людьми – це не міф, це реальність!

Торгівля людьми – це не міф, це реальність!

На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність. Щороку по всьому світі мільйони людей, які шукають кращої долі, потрапляють у трудове рабство.

10:56 19.09.2023

Подолання цифрової освітньої нерівності

Подолання цифрової освітньої нерівності

16 - 18 вересня , голови громад Житомирщини , Харківщини та гостинні господарі з Закарпаття - взяли участь  у візиті , в сонячний - Закарпатський край - в рамках реалізації проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» - ГО Центр освітніх реформ - «Наші діти».

11:13 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь