Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні друзі!

Шановні друзі!

Вітаю Вас з 30-ою річницею Незалежності України! 30 років українці – самостійні та вільні на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу.

15:05 24.08.2021

В черговому турі чемпіонату Житомирської області з футболу,  ФК " Ярунь ТГ "( в гостях ) перемогли СК "Іванівка-2017 " -  4 : 2 .

В черговому турі чемпіонату Житомирської області з футболу, ФК " Ярунь ТГ "( в гостях ) перемогли СК "Іванівка-2017 " - 4 : 2 .

Гравці команди продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість, бажання до перемоги, результатом яких стала надважлива перемога .   Бажаємо не зупинятись на досягнутому та надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам.  Так тримати!!!

22:20 21.08.2021

Сьогодні, 19 серпня, православна церква відзначає Преображення Господнє.

Сьогодні, 19 серпня, православна церква відзначає Преображення Господнє.

Згідно із християнською традицією, Преображення Господнє - це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, коли він, здійснивши половину свого земного служіння і достатньо довівши свою божественність вченнями та чудесами, вирішив ще особливим чином показати учням славу свого Божества. У народі це Свято часто також називають Яблучний Спас. Старі люди казали: «Прийшов Спас – йде літо від нас!» Дійсно, сонце ще яскраво світить і на дворі ще справжнє літо, однак день вже став помітно меншим, а вранці та ввечері вже відчувається легкий подих осені … За старовинним звичаєм у цей день освячуються яблука, виноград та інші фрукти, а також мед, що символізує подяку людей Богові за отримані від Нього дари природи. Тож вітаю Вас з цим знаменним святом і нехай в Вашому житті панує мир, спокій і добро!  Нехай горе і нещастя обходять стороною Ваш дім! Нехай з нами буде зажди Господь Бог! Та, щоб у це світле Свято Преображення Ваше життя також преобразилося на краще !!! З повагою голова Ярунської громади  Сергій Романюк

08:45 19.08.2021

Важка атлетика

Важка атлетика

Закінчились всеукраїнські спортивні змагання під девізом: "Хто ти майбутній олімпієць?" ГО ВФСТ "Колос", які проходили в період 11 по 14 липня 2021 року в м.Скадовськ . В змаганнях прийняли участь 192 учасника з 16 областей.   1 місце виборола команда Луганської області.  2 місце команда Одеської області.  3 місце команда Тернопільської області.  Збірна команда Житомирської області складена з вихованців Ярунської та Баранівської ОТГ посіла шосте місце, в особистому заліку маємо чемпіонку змагань та п'ять призерів всеукраїнського турніру. Вітаємо юних спортсменів та тренерів з гарним виступом.

09:30 15.08.2021

До відома працівників закладів освіти!!!

До відома працівників закладів освіти!!!

Ярунська  сільська рада доводить до відома працівників закладів освіти, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року» (із змінами від 28 липня 2021 року) у разі переходу області із зеленої зони до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки?

14:20 09.08.2021

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаю Вас  з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини!  У ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання і не завжди помітна стороннім.  Ваша професія вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності.  Зичу Вам, Вашим рідним і близьким родинного затишку, надії на щасливе майбутнє прихильності долі і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!  З повагою Сільський голова , Сергій Романюк.

12:55 08.08.2021

Шановні працівники будівельної галузі!!!

Шановні працівники будівельної галузі!!!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем будівельника! Це свято людей, самовіддана праця яких викликає всенародну вдячність. Ви представники мирної й творчої професії, яка завжди була й залишається однією із самих шанованих і почесних. Будівельники – це творці, люди, які покликані приносити радість, щастя та задоволення оточуючим, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту.  Неможливо сьогодні уявити розвиток держави без існування будівельної галузі, без простих людей будівельників. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, забезпечують надійну основу для подальшого розвитку суспільства. Щиро бажаю вам миру, добра, злагоди і поваги, впевненості у завтрашньому дні, наполегливості у досягненні своєї мети. Нехай  завжди оточують підтримка близьких людей та любов, а праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання. З повагою, голова Ярунської ОТГ  -  Сергій Романюк.

12:55 08.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь