A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

10:48 28.02.2024

«РАЗОМ ЗБЕРЕЖЕМО ЖИТТЯ»: ЗУСТРІЧ З МЕДИКАМИ

«РАЗОМ ЗБЕРЕЖЕМО ЖИТТЯ»: ЗУСТРІЧ З МЕДИКАМИ

Відбулася перша зустріч проектної команди Житомирського обласного центру контролю та профілактики хвороб  з керівництвом, сімейними лікарями та педіатрами Брусилівського Центру первинної медико-санітарної допомоги  у рамках проекту  «Разом збережемо життя». 

11:27 27.02.2024

#ТиЯк: Ветерани розповідають про свій досвід повернення

#ТиЯк: Ветерани розповідають про свій досвід повернення

Назад до цивільного життя повертається все більше захисників і захисниць України. Це наші однолітки, однокласники, це люди, які стоять поруч у метро чи на касі, і мало що видає в них ветеранів війни. Власне, як і те, крізь що вони проходять, аби повернутися не лише додому, а й до нормального життя.

09:43 22.02.2024

Житомирське РВ АМУ просить підписати петицію щодо легалізації допомоги громад ЗСУ

Житомирське РВ АМУ просить підписати петицію щодо легалізації допомоги громад ЗСУ

Органи місцевого самоврядування з 24 лютого 2022 року максимально допомагають військовим підрозділам. З того часу Верховна Рада України ухвалила понад 800 законів, спрямованих на боротьбу з агресором, на вирішення внутрішніх проблем, викликаних воєнними діями, в різних сферах.

09:41 22.02.2024

Разом до безпеки та миру!

Разом до безпеки та миру!

Україна не сама у своїй боротьбі за Незалежність та безпеку. Президент Володимир Зеленський підписав безпекові угоди з Німеччиною та Францією. Вони є віддзеркаленням нашої спільної віри в майбутнє, що буде вільним від загроз і агресії.

15:14 20.02.2024

БРАМА - це  синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.

12:16 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь