A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити важко і боляче вдвічі.

Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити важко і боляче вдвічі.

Сьогодні у Ярунському ліцеї з`явиться ще одна пам’ятна дошка Сахненко Юрію Миколайовичу, пам’ятний знак, який знову і знову буде нагадувати нам про війну, про материнське та людське горе.

14:45 18.04.2023

Плетіння сіток в Токарівському ліцеї

Плетіння сіток в Токарівському ліцеї

Христос Воскрес! Світлий вівторок - третій день Великодніх свят. І справді світлий, погода нарешті вирішила нас порадувати й дозволила сонечку вийти на прогулянку по блакитному небу. Можна навіть й самому вийти прогулятися та понасолоджуватися чистими промінчиками. Але не забуваймо, завдяки кому ми маємо таку можливість. Нещодавно до нас звернулися з проханням сплести маскувальні сітки. Лише наша майстриня, Букацька Марія Петрівна, досконало вміла справлятися з цим завданням. Але нас всіх об'єднувало єдине бажання чимскорішої перемоги і це була найбільша мотивація задля того, щоб швиденько перейняти її досвід. Тому, спільними силами всього колективу Токарівського ліцею ми сплели 15 метрів захисних сіток. Завдячуючи умілим ручкам та наполегливостві наших працівників, невдовзі ці сітки поїдуть на схід до наших захисників. Дякуючи нашим мужнім воїнам, ми зустріли свято Христового воскресіння вдома, тому давайте не забувати про підтримку для них. Кожен з нас може зробити свій внесок у нашу спільну перемогу. Всім дякую!

13:46 18.04.2023

Відзначаймо Великдень безпечно!

Відзначаймо Великдень безпечно!

Громадо, звертаємося до Вас із проханням не втрачати пильність і дотримуватися заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят.

12:00 14.04.2023

Творімо милосердя разом 

Творімо милосердя разом 

Сьогодні, до села Ярунь завітав виїзний Банк Одягу від Звягельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. Жителі села, котрі опинилися в складних життєвих ситуаціях, могли безкоштовно обрати собі одяг, іграшки та взуття. Дякуємо керівництву Ярунської ОТГ за транспортну підтримку та співпрацю.

16:07 12.04.2023

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: Понад 5,1 мільярда гривень сплачено платниками податків Житомирщини

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: Понад 5,1 мільярда гривень сплачено платниками податків Житомирщини

Протягом останніх трьох місяців, до державного та місцевого бюджетів надійшло більш ніж 5,1 мільярда гривень від платників податків Житомирщини. Порівняно з минулорічною сплатою, надходження збільшились у 1,5 рази. Про це повідомляє Головне управління ДПС у Житомирській області.

14:03 12.04.2023

Виїзд мобільної бригати

Виїзд мобільної бригати

Сьогодні було здійснено виїзд мобільної бригади соціально- психологічної допомоги до родини, де є особи, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

17:04 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь