Ярунська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Всю необхідну суму на дрон було зібрано

Всю необхідну суму на дрон було зібрано

Дрон вже куплено і він вже завтра - особисто мною буде доставлений , до підрозділу 77-мої окремої аеромобільної бригади (77 ОАеМБр, в/ч А4355) , в якій служить наш земляк - Коренко Михайло.

08:45 26.03.2023

До уваги суб’єктів господарювання на території Ярунської ТГ !

До уваги суб’єктів господарювання на території Ярунської ТГ !

Встановлено новий часовий проміжок реалізації алкогольних напоїв у торгівельній мережі (магазинах) та закладах громадського харчування,  на території Ярунської  територіальної громади!   Нововведення стосуються реалізаторів алкоголю. Залишилися обмеження й для певних категорій покупців. Насамперед зміни зазнали часові проміжки, коли дозволено продавати алкогольні напої. Відповідно до рішення виконавчого комітету ,   внесені зміни  «Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Ярунської територіальної громади». Згідно рішення Ярунської  територіальної громади з 24  березня 2023 року встановлено нові часові межі продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, які здійснюються виключно суб’єктами господарювання, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями: - у торгівельній мережі (магазинах) та інших об’єктах (закладах) роздрібної торгівлі , закладах громадського харчування з 10:00 години до 21:00 години щоденно, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні або до внесення змін Ярунською сільською радою. Також ЗАБОРОНЕНО продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі на території Ярунської територіальної громади, особам у форменому одязі з числа військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань , які залучені до несення служби. Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності на території Ярунської територіальної громади, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, здійснювати продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, виключно у часовий проміжок з встановленими обмеженнями та неухильно дотримуватись виконання даного рішення . Крім цього, закликаємо продавців неухильно дотримуватись чинного законодавства: не реалізовуйте алкогольні, слабоалкогольні напої, пиво та тютюнові вироби дітям і підліткам до 18 років. Адже кожен із нас несе відповідальність за виховання майбутнього покоління!

10:53 25.03.2023

Ярунська сільська рада , підписала меморандум про співпрацю з Червоним Хрестом.

Ярунська сільська рада , підписала меморандум про співпрацю з Червоним Хрестом.

З ними ми співпрацюємо вже декілька місяців.  Їх волонтери передавали гуманітарну допомогу для переселенців нашої громади. Продукти харчування, засоби гігієни, необхідні речі - все розвезли потребуючим.

16:55 24.03.2023

Децентралізація: Землекористування в громаді. Практичні рекомендації експертів Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

Децентралізація: Землекористування в громаді. Практичні рекомендації експертів Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

Земельні ресурси є основою для формування просторового та стратегічного планування розвитку громади, а також джерелом фінансового наповнення місцевого бюджету громад.

12:30 24.03.2023

Створено безкоштовний навчальний онлайн-курс на тему:"Правила поводження з вибухонебезпечними предметами"

Створено безкоштовний навчальний онлайн-курс на тему:"Правила поводження з вибухонебезпечними предметами"

Кожен день окупації України містить смертельну загрозу не тільки для військових, а й для цивільного населення. Ворог не цурається жорстоких, безчесних і навіть незаконних методів ведення війни. Це стосується і мінування територій.

09:32 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь